Betöltés...

Szobák

3 épületszárnyon keresztül
Ózon panzió // Szobák

A panzió három épületszárnyból áll. A legkorábban épült 'A' szárnyban 2 szinten 9 szoba várja az üdülni vágyókat. Ezek a szobák alacsony árfekvésűek, kis alapterületűek, alap felszereltségűek. Az 1990-es évek közepén megvalósult bővítés eredménye a 'C' épület és a különálló 'B' épület. Az itt található 4-4 emeleti szoba korszerűbb, felszereltebb és tágasabb, mint az 'A' típusú szobák.

A wellness részleg és a recepció a 'B' épületben található, az étterem az 'A' és a 'C' épületszárnyat magában foglaló nagyobb épületben helyezkedik el.

Panziónkban többféle szoba és apartman található kis-, és nagycsaládosok részére egyaránt. Háromágyas szobák mellett rendelkezünk, 2 db négyágyas (két különálló szobával rendelkező) apartmannal és 1 db 3 szobás, hatágyas nagyapartmannal.

A szobák elfoglalására az érkezés napján 14 órától 20 óráig van lehetőség, és távozáskor 11 óráig szükséges kijelentkezni.

A napi szobaárak csak a szállásra vonatkoznak, ellátást nem tartalmaznak. Áraink az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, mely 450 Ft/fő/éj a 18. életévüket betöltött vendégeinknek. A díj a helyszínen, készpénzzel fizetendő.

Készpénzt és SZÉP kártyát fogadunk el, bankkártyás fizetési lehetőség nincs. Fizetni távozáskor, a helyszínen elegendő, kivéve főszezonban és ünnepi, vagy tematikus hétvégéken. Kiemelt időszakokra történő foglaláskor 30 % foglaló fizetendő.

Miskolc Pass kártyával 10 % kedvezményt adunk a napi szobaárból!'A' jelű kétágyas szobánk

'B' jelű négyágyas szobánk

'C' jelű franciaágyas szobánk