Betöltés...

Szobák

3 épületszárnyon keresztül
Ózon panzió // Szobák

Panziónk két különálló épületben működik. A főépületet jelenleg átépítjük, az itt lévő 10 szobánk és az éttermünk várhatóan 2019. április közepén fog újranyitni.

A wellness részleg, a recepció, a presszó és további 4 szoba a kisebbik ’B’ épületben található, ezek jelenleg is üzemelnek. A B ÉPÜLET SZOBÁI A BERUHÁZÁS IDEJE ALATT IS ZAVARTALANUL MŰKÖDNEK, AZOK JELENLEG IS FOGLALHATÓAK!

Az átépítés során emeljük szobáink komfortfokozatát, tágasabb és modernebb fürdőszobákat alakítunk ki. Az egész panzió megújul, hiszen a bútor-, TV-, függöny- és szőnyegcsere, valamint a festés minden szobánkat érinti. Tavasztól új designnal, igazi erdei varázslattal várjuk majd Önöket!

Panziónkban többféle szobatípus közül is választhatnak a kedves vendégek - a franciaágyas szobától a nagy családi apartmanig. A szobák pontos listáját és felszereltségét az ’Árak’ menüpont alatt találhatják meg!

A szobák elfoglalására az érkezés napján 14 órától 19 óráig van lehetőség, és távozáskor 11 óráig szükséges kijelentkezni.

A napi szobaárak csak a szállásra vonatkoznak, ellátást nem tartalmaznak. Áraink az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, mely 450 Ft/fő/éj a 18. életévüket betöltött vendégeinknek. A díj a helyszínen, készpénzzel fizetendő.

Készpénzt és SZÉP kártyát fogadunk el, bankkártyás fizetési lehetőség nincs. Fizetni távozáskor, a helyszínen elegendő, kivéve főszezonban és ünnepi, vagy tematikus hétvégéken. Kiemelt időszakokra történő foglaláskor 30 % foglaló fizetendő.

Miskolc Pass kártyával 10 % kedvezményt adunk a napi szobaárból!'A' jelű kétágyas szobánk

'B' jelű négyágyas szobánk

'C' jelű franciaágyas szobánk