Betöltés...

Szobák

3 épületszárnyon keresztül
Ózon panzió // Szobák

MEGNYITOTTUNK! Panziónkat 2019. januártól átépítettük, és már új designnal, igazi erdei varázslattal várjuk Önöket! Hamarosan elkészül az új honlapunk is, addig a galériába tötöttünk fel új képeket ízelítőül.

Az átépítés során emeltük szobáink komfortfokozatát, tágasabb és modernebb fürdőszobákat alakítunk ki. Az egész panzió megújult, hiszen a bútor-, TV-, függöny- és szőnyegcsere, valamint a festés minden szobánkat érintette.

Szálláshelyünkön többféle szobatípus közül is választhatnak a kedves vendégek - a franciaágyas szobától a nagy családi apartmanig. A szobák pontos listáját és felszereltségét az ’Árak’ menüpont alatt találhatják meg!

A szobák elfoglalására az érkezés napján 14 órától 19 óráig van lehetőség, és távozáskor 11 óráig szükséges kijelentkezni.

A napi szobaárak csak a szállásra vonatkoznak, ellátást nem tartalmaznak. Áraink az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, mely 450 Ft/fő/éj a 18. életévüket betöltött vendégeinknek. A díj a helyszínen, készpénzzel fizetendő.

Készpénzt és SZÉP kártyát fogadunk el, bankkártyás fizetési lehetőség nincs. Fizetni távozáskor, a helyszínen elegendő, kivéve az ÁSZF 11.3-as pontja szerint meghatározott esetekben -  amikor 30% foglaló fizetendő - melyek a következők:

  • 3 vagy több szoba foglalásakor
  • 6 vagy több éjszakás foglaláskor
  • főszezonban (május 1-től szeptember 1-ig) bruttó 40 000 Ft-os visszaigazolt ár felett
  • kiemelt időszakokban: 03.14-17., 04.18-22., 06. 07-10., 10.31.-11.03., 12.27-01.01. és egyéb tematikus hétvégéken

Miskolc Pass kártyával 10 % kedvezményt adunk a napi szobaárból!Tölgy apartman

Bükk családi szoba

Tölgy franciaágyas szoba